omega glass focsani vrancea
Telefon sediu
0237 231.444
omega glass focsani vrancea
Adresa: Bd. Unirii, nr 1,
Focsani, Vrancea
omega glass focsani vrancea
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30
Sambata, Duminica INCHIS

Sisteme culisare

Sistemele de culisare OMEGA pot fi utilizate de obicei pentru închideri de terase- grădină, la cafenele, hoteluri, restaurante recent acestea au fost incluse în multe proiecte pentru compartimentări de birouri.

Datorită diverselor sale soluții de închidere a ușilor, prindere dublă și caracteristici ușoare de deschidere și închidere, sistemul de glisare oferă ușurință în utilizare. Sistemul poate fi utilizat cu 3-4-5 panouri cu diferite optiuni de aplicare. În plus, zone mai mari precum 3+3, 4+4 sau 5+5 pot fi închise cu OMEGA CULISANTE TERASE împreună cu detaliul de îmbinare din mijloc.

Culisantele Omega pot fi prevazute cu sticla 10mm grosime securizata, dar si cu geam termopan securizat, pentru o izolatie termica mult mai buna.

Roțile unice proiectate pentru sistem au o capacitate de transport a panoului de 150 kg. Cu toate acestea, lățimea și înălțimea maximă a panoului pe care le-am determinat împiedică sistemul să funcționeze, iar tensiunile care pot apărea pe roți sunt cu aproximativ 50% sub această capacitate maximă.

omega tamplarie focsani vrancea