omega glass focsani vrancea
Telefon sediu
0237 231.444
omega glass focsani vrancea
Adresa: Bd. Unirii, nr 1,
Focsani, Vrancea
omega glass focsani vrancea
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30
Sambata, Duminica INCHIS

Automatizări

Rulouri exterioare

Rulourile reprezintă unul dintre cele mai eficiente și sănătoase moduri de a umbri o încăpere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat că folosirea rulourilor pe timp de iarnă poate reduce consumul de energie termică cu cca. 10%, iar pe timp de vară poate face un sistem de aer condiționat să fie inutil.

Principalele beneficii ale rulourilor exterioare sunt:
– Umbra: posibilitatea dozării luminii naturale;
– Temperatura constantă: împiedică încălzirea excesivă a locuinței în zilele toride de vară și previne pierderea de căldură pe timpul iernii;
– Somn odihnitor: asigură liniștea și obscuritatea necesare în timpul somnului;
– Intimitate: protejează de privirile indiscrete, mai ales când ferestrele sunt orientate spre stradă sau spre o locuință vecină
– Siguranță: protecție suplimentară împotriva tentativelor de pătrundere prin efracție

Uși garaj

Comoditatea și siguranța în utilizare, eleganța designului, încorporarea celor mai noi tehnologii în conformitate cu normele europene referitoare la siguranța în exploatare precum și disponibilitatea unei game largi de echipări opționale fac din ușile secționale soluția ideală pentru garajul dumneavoastră.

Ușile de garaj secționale rezidențiale sunt caracterizate de: izolație termică optimă, confort, siguranță și securitate, diversitate coloristică și accesorizare.

Datorită panourilor groase de 40mm și garniturilor elastice și rezistente la schimbările de climă, ușile de garaj sunt o barieră eficientă în calea vântului, ploii și a zăpezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termică superioară. Ca urmare a experienței unor ierni geroase, ușile de garaj sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuința dumneavoastră.

Porți batante și liniare

Instalarea corespunzătoare a porților batante necesită respectarea unor norme speciale de construcție a stâlpilor de susținere și a spațiului de manevră. Nerespectarea acestora poate conduce la scăderea perioadei de viață și la imposibilitatea configurării unor beneficii ale sistemului de automatizare.

Calitatea premium a produsului final este datorată nivelului ridicat de pregătire în acest domeniu și posibilității de a monta diverse echipamente pe profilul de tâmplărie direct din atelier. Noi nu adaptăm montajul la tâmplaria existentă, ci corelăm proiectul de automatizări cu cel al tâmplăriei astfel încât dvs să vă puteți bucura o perioadă cât mai lungă de ambele investiții fără să apelați la serviciile de garanție și post garanție.

Pentru mai multe informații sistemele de automatizări, vă recomandăm oferta noastră detaliată de pe www.omegatamplarie.ro și www.omegaautomatizari.ro

omega tamplarie focsani vrancea